Θέλει Κοστίλ ο ΠΑΟΚ για κάτω απ' τα γκολπόστ - liveefootball

Breaking

Θέλει Κοστίλ ο ΠΑΟΚ για κάτω απ' τα γκολπόστ


Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Ρεν, Μπενουά Κοστίλ, με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου", μάλιστα, να προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Γάλλο διεθνή!

Μπορεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ να ζουν στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες την ομάδα δεν αφήνουν στην άκρη τις μεταγραφικές υποθέσεις ενόψει καλοκαιριού.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport", πρώτος στόχος για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Μπενουά Κοστίλ της Ρεν. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον 29χρονο γκολκίπερ, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 2.500.000 ευρώ "καθαρά" για τρία χρόνια.
O Κοστίλ είναι βασικός κι αναντικατάστατος (και) τη φετινή σεζόν, μετρώντας 37 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Στο δυναμικό της Ρεν ανήκει απ' το 2011 όταν πήρε μεταγραφή απ' τη Σεντάν, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 251 παιχνίδια.
Παράλληλα, έχει αγωνιστεί μία φορά με την εθνική Γαλλίας, στη φιλική αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού (0-0) στις 15 Νοεμβρίου του 2016, ενώ ήταν στην αποστολή των "τρικολόρ" για το Euro 2016, ως τρίτος τερματοφύλακας, πίσω απ' τους Ούγκο Λορίς και Στεβ Μανταντά.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει, πέρα απ' τον ΠΑΟΚ και η Μπορντό.
Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.