Είναι τρελό! Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τέσσερις κούπες σε μία ημέρα! - liveefootball

Breaking

Είναι τρελό! Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τέσσερις κούπες σε μία ημέρα!


Τέσσερις κούπες σε μία ημέρα διεκδικεί ο Ολυμπιακός! Οι τρεις είναι εγχώριες και η μία ευρωπαϊκή.
Η ομάδα πόλο γυναικών διεκδικεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Κίρισι! Εκεί αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα του Φάιναλ Φορ Κίνεφ στις 6.00 μ.μ.! Αν νικήσουν θα φθάσουν πάλι στην κορυφή της Ευρώπης. Οπως και τον Απρίλιο του 2015, όταν στο «Π. Καπαφέρωφ» νικούσαν τη Σαμπαντέλ με 10-9.
Πρώτη στη μάχη... πέφτει η ομάδα μπάσκετ των γυναικών, η οποία χρειάζεται μια νίκη για να στεφθεί για δεύτερη σερί φορά πρωταθλήτρια στην Α1. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν -εκτός έδρας- στις 3. 30μ.μ. τον Αθηναϊκό στη 2η αγωνιστική των τελικών του πρωταθλήματος και χρειάζονται μία νίκη για να στεφθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας. Προηγούνται με 3-0 νίκες (υπολογίζονται και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος).
Στις 8.00 μ.μ. παίρνει σειρά η ομάδα βόλεϊ των γυναικών του Ολυμπιακού. Υποδέχεται τον Πανναξιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» και αν νικήσει θα κάνουν το 3-0 στις νίκες και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 2-0 στις νίκες στη σειρά των τελικών και, προερχόμενες από μια εξαιρετικά δύσκολη νίκη στη Νάξο με 3-2, καλούνται να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα της έδρας για να πανηγυρίσουν τον 5ο συνεχόμενο τίτλο.
Η λίμπερο του Ολυμπιακού, Αρέτα Κονόμη, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα τεθεί στη διάθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι «ερυθρόλευκες» κυρίες που διεκδικούν τίτλους την ίδια ημέρα, αλλά και οι πιτσιρικάδες του ποδοσφαίρου. Σήμερα, στις 4.45 μ.μ. διεξάγεται ο τελικός του πρωταθλήματος Κ-15 στη Λάρισα, στην έδρα της ΑΕΛ.
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.