Βαλβέρδε: «Υπολογίζουμε τον Νεϊμάρ, προς το παρόν είναι εδώ» - liveefootball

Breaking

Βαλβέρδε: «Υπολογίζουμε τον Νεϊμάρ, προς το παρόν είναι εδώ»



ην ελπίδα ότι ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και δεν θα αποχωρήσει με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος προπονητής τόνισε ότι προς το παρόν ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στη διάθεσή του και προσπαθεί και εκείνος με τη σειρά του να μάθει την αλήθεια που ισχύει στη συγκεκριμένη υπόθεση. «Η ημέρα ήταν δύσκολη λόγω της θερμότητας και της υγρασίας. Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά. Βάλαμε τρία γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και η υγρασία δεν μας βοήθησε», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού για τη νίκη των «μπλαουγκράνα» με σκορ 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια μίλησε για τον Νεϊμάρ.

«Υπολογίζουμε τον Νεϊμάρ. Προς το παρόν, είναι εδώ, μαζί μας. Σέβομαι όλες τις απόψεις. Προσπαθώ να μιλήσω για το τι συμβαίνει. Προς το παρόν, ο Νεϊμάρ είναι εδώ, τον έχουμε και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει αυτή τη χρονιά. Δεν θέλω να προβούμε σε εικασίες. Βλέπω τον Νεϊμάρ στην ίδια θέση που ήταν πριν από λίγες ημέρες. Ελπίζω ότι θα παραμείνει έτσι».

πηγη filathlos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.