Οι πρώτες δηλώσεις των Κίναλη-Μάνδα στον Ατρόμητο - liveefootball

Breaking

Οι πρώτες δηλώσεις των Κίναλη-Μάνδα στον Ατρόμητο


Την πρώτη τους συνέντευξη αφότου υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ατρόμητο, παραχώρησαν οι Βασίλης Κίναλης και Χρήστος Μάνδας.

Οι δύο νεαροί τερματοφύλακες μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τις πρώτες τους εντυπώσεις από την ομάδα, τους ανθρώπους που θέλουν να ευχαριστήσουν στη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Βασίλης Κίναλης:

Όταν πριν 4 χρόνια σε ηλικία 15 ετών έφευγες από τις Σέρρες για να «κυνηγήσεις» το όνειρο σου στον Ατρόμητο αυτή θα ήταν η πρώτη στιγμή που θα ονειρευόσουν σωστά;

«Από την πρώτη στιγμή που πήρα την απόφαση να έρθω στον Ατρόμητο ο στόχος μου ήταν ένας: Να γίνω επαγγελματίας και να παίξω στην πρώτη ομάδα. Είναι ένα όνειρο που επιτεύχθηκε αλλά δεν σταματάει εδώ, τα όνειρα σε ένα νέο αθλητή δεν πρέπει να έχουν ταβάνι»


Θυμάσαι πως ήρθες;

«Με είδαν μέσα από τις Μικτές Σερρών ο κύριος Τόλης Αποστόλου με τον αείμνηστο Τάκη Μιχαλέτος. Με κάλεσαν σε ένα τουρνουά στα Τρίκαλα το Πάσχα και έπειτα το καλοκαίρι στην Κατερίνη κι έτσι αποφάσισαν να με εντάξουν στον Ατρόμητο. Χωρίς αυτούς τους δύο ανθρώπους δεν θα είχα έρθει ποτέ σε αυτή την οικογένεια.

Με το σχολείο τα πας το ίδιο καλά;

«Από μικρός δεν μπορώ να σας πω ότι τα πήγαινα πολύ καλά αλλά ήξερα σε κάθε περίπτωση ότι πρέπει να πάρω το απολυτήριο του Λυκείου κάτι που έγινε φέτος. Τώρα πήρα την απόφαση να φοιτήσω σε ένα ΙΕΚ και να προσπαθήσω να πάρω πτυχίο προπονητικής, είναι κάτι που με ενδιαφέρει».

Τώρα ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

«Όπως σας είπα, το να γίνω επαγγελματίας ήταν ο στόχος που είχα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ατρόμητο. Τώρα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και να καταφέρω να καθιερωθώ στα δοκάρια της επαγγελματικής ομάδας. Εννοείται ότι από μικρός, ο καθένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο ονειρεύεται να αγωνιστεί στο πιο υψηλό επίπεδο. Ελπίζω κάποια μέρα να αγωνιστώ σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και φυσικά να συνεχίσω να είμαι μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Ποιους θέλεις να ευχαριστήσεις για τη μέχρι τώρα πορεία σου;

«Αρχικά όλους τους προπονητές που είχα στη μέχρι τώρα πορεία μου στον Ατρόμητο γιατί από τον κάθε προπονητή κέρδισα πράγματα. Δεν ξεχνάω όμως και τους προπονητές που είχα πριν τον Ατρόμητο. Για την συγκεκριμένη όμως στιγμή θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Σλόμπονταν Σούιτσα που μου έδωσε την ευκαιρία να υπογράψω το επαγγελματικό μου συμβόλαιο στην ομάδα που με μεγάλωσε ως αθλητή και ως προσωπικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.