Ο πρώην αρχηγός της Barca φοβάται την έξοδο του Messi - liveefootball

Breaking

Ο πρώην αρχηγός της Barca φοβάται την έξοδο του Messi





Ένας πρώην πρόεδρος της Βαρκελώνης εξέφρασε τον φόβο του ότι ο σούπερ σταρ Lionel Messi θα μπορούσε να εγκαταλείψει τον καταλανικό σύλλογο εν μέσω αναφερόμενου ενδιαφέροντος από την Manchester City της Pep Guardiola.
Πρόσφατες φήμες έχουν ότι ο Αργεντινής μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τους ισπανικούς γίγαντες σε αυτό το παράθυρο μεταφοράς, καθώς πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.
Τον Ιούλιο, ο πρόεδρος της Barca Josep Maria Bartomeu ισχυρίστηκε ότι ο Messi είχε ανανεώσει τη σύμβασή του, αλλά έκτοτε προέκυψε ότι ο παίκτης δεν έχει ακόμη δεσμεύσει το μέλλον του στο club.
Ο πρώην πρόεδρος της Blaugrana Joan Laporta, ο οποίος πιστεύεται ότι θέλει και πάλι τη δουλειά, πήρε πρόσφατα στο Twitter να επιμείνει ότι, για να εξασφαλίσει ότι ο Messi μένει στο club, ο Bartomeu πρέπει να φύγει.
"Αν θέλουμε ο Messi να συνεχίσει να είναι ευτυχισμένος εδώ στη Βαρκελώνη, τότε πρέπει να απαλλαγούμε από τον Bartomeu αμέσως", γράφει, σύμφωνα με την Daily Express .  
Πολλές ισπανικές και ευρωπαϊκές δημοσιεύσεις πιστεύουν ότι η καταλανική λέσχη βρίσκεται σε καθοδική πορεία μετά τη φτωχή μορφή της περασμένης σεζόν και τη μετάβαση του Neymar στο Παρίσι Saint-Germain.
Ο σύλλογος δεν κατόρθωσε επίσης να φέρει την κατάλληλη αντικατάσταση για τον 25χρονο Βραζιλιάνο, και φαίνεται πιθανό ότι το αγαπημένο του να τον αντικαταστήσει, ο Philippe Coutinho, θα μπορούσε πλέον να καταλήξει στο Λίβερπουλ.
Ο Messi, δήλωσε ότι έχει στοχεύει η City, έχει μειώσει μια απογοητευμένη φιγούρα σε πρόσφατους αγώνες, και με την τρέχουσα σύμβαση που λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, το μέλλον του φαίνεται να συζητηθεί.
Ο 30χρονος σημείωσε 511 γκολ και βοήθησε άλλες 231 απεργίες σε 588 αγώνες στη Barca.

πηγη soccerladuma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.