Αισιοδοξία για έτοιμο ΔΑΚ στο Λαμία - ΑΕΚ - liveefootball

Breaking

Αισιοδοξία για έτοιμο ΔΑΚ στο Λαμία - ΑΕΚ



Η Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Μάλιστα, αυτό θα είναι και το πρώτο εντός έδρας ματς των Φθιωτών στην παρθενική τους παρουσία στην πρώτη κατηγορία, αλλά δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα.

Κι αυτό διότι το ΔΑΚ δεν είναι ακόμη έτοιμο. Έτσι η αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» (26/8, 21:30) θα διεξαχθεί στο Περιστέρι. Πάντως από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι εργασίες στο γήπεδο της πόλης θα έχουν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη κι έτσι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ (δεύτερη εντός) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί κανονικά στη Λαμία.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του Δήμου Λαμιέων Θανάσης Κλειτσάκης με δηλώσεις του στο "Radio Net 101.9": «Τα έργα πρέπει να είναι ασφαλέστατα. Θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές για να παραδοθούν. Ο εργολάβος είχε πάρει παράταση μέχρι 20 Αυγούστου και ζήτησε νέα παράταση 10-12 ημερών. Θα είναι η τελευταία παράταση που ζητάει αυτό μας διαβεβαίωσε ο εργολάβος. Τα υπόλοιπα έργα θα είναι έτοιμα την άλλη εβδομάδα. Καθυστέρησε το έργο γιατί είναι και καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας από πλευράς εργασιών.

Κομμάτια του στεγάστρου θα έρχονται από Πέμπτη-Παρασκευή. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου που είναι το 2ο ματς εντός έδρας όλα θα είναι έτοιμα. Είχαμε τις πληροφορίες ότι το πρωτάθλημα θα πάει πίσω για αυτό και ο δήμαρχος τόνισε ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην αρχή του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.