Αυξημένες οι πιθανότητες να πουληθεί ο Ζέκα - liveefootball

Breaking

Αυξημένες οι πιθανότητες να πουληθεί ο Ζέκα



Ο Κάρλος Ζέκα φημολογείται πως έχει δώσει το ΟΚ στην Κοπεγχάγη προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του και είναι θέμα χρόνου η πώληση του Πορτογάλου χαφ στους Δανούς, οι οποίοι υπολογίζεται να επανέλθουν με πρόταση που θα αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ.

Ο λόγος που ο Ζέκα θέλει να αποχωρήσει είναι τα χρήματα, μιας και εάν μετακομίσει στην Δανία υπολογίζεται να αμοίβεται με 900.000 ετησίως. Εξάλλου έχει ενημερωθεί από το τριφύλλι ότι δεν μπορούν να του δοθούν τα συγκεκριμένα χρήματα, μιας και θα διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα, ενώ δεν υπάρχει και η σχετική άνεση βάση του προβλεπόμενου μπάτζετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να δείχνει μπερδεμένος, τουλάχιστον στις επαφές του με την τεχνική ηγεσία, έχοντας σαφή τάση αποχώρησης. Πάντως το γεγονός ότι δεν είναι ελεύθερος (έχει συμβόλαιο έως το 2019) και πως δεν του οφείλεται ούτε ευρώ (όπως συνέβαινε π.χ. με τον Μπεργκ), δείχνει πως οι πράσινοι είναι σε θέση ισχύος και θα πουληθεί στην τιμή που τον κοστολογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.