Χωρίς τρεις, αλλά με Μόρα στην Νέα Σμύρνη ο Παναιτωλικός - liveefootball

Breaking

Χωρίς τρεις, αλλά με Μόρα στην Νέα Σμύρνη ο Παναιτωλικός



Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Πανιωνίου, θα προσπαθήσει στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (10/9) κόντρα στους «κυανέρυθρους» ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου η οποία ολοκλήρωσε, σήμερα την προετοιμασία της για τον εν λόγω αγώνα, θα αγωνιστεί σε αυτόν χωρίς τους Μοράρ και Μύγα.

Αμφότεροι είναι τραυματίες, με συνέπεια να έχουν τεθεί εκτός πλάνων του Θεσσαλονικιού κόουτς, όπως και ο Τσοκάνης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «καναρινιών», Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, έγινε γνωστή η 20μελής αποστολή που θα ταξιδέψει, στην Αθήνα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Αυτή απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρα, Ρότσα, Μαρινάκη, Παρρά, Βασιλούδη, Χαντάκια, Μιχάι, Λόπες και Γιαννιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.