Τη Δευτέρα εντάσσονται στην προετοιμασία οι "πράσινοι" διεθνείς - liveefootball

Breaking

Τη Δευτέρα εντάσσονται στην προετοιμασία οι "πράσινοι" διεθνείς






Τέσσερις μέρες ξεκούρασης θα έχουν οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ανδρών στο Eurobasket.

Η αποστολή της "γαλανόλευκης" έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (14/9) με τους Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά και Θανάση Αντετοκούνμπο να παίρνουν ειδική άδεια μέχρι τη Δευτέρα (18/9), οπότε και θα μπουν -για πρώτη φορά φέτος- στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για λογαριασμό του "τριφυλλιού".

Οι τρεις διεθνείς παίκτες θα γεμίσουν το "οπλοστάσιο" του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος συνεχίζει τη δουλειά με εντατικούς ρυθμούς για να είναι η ομάδα απόλυτα έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, σε τρεις εβδομάδες. Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος πάντως έβγαλε τον γύψο στο πόδι και ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος απουσίας του από την δράση και να ενισχύσει το συντομότερο δυνατό τη νέα του ομάδα.

Έτσι, τα φιλικά με Ούνικς Καζάν (15/9, 19:00) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9, 19:00) θα είναι, όπως όλα δείχνουν, τα τελευταία που θα δώσει ο Παναθηναϊκός δίχως τους διεθνείς παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.