Θέλει όλα τα οφειλόμενα άμεσα ο Τελάντερ - liveefootball

Breaking

Θέλει όλα τα οφειλόμενα άμεσα ο Τελάντερ



Ο Ράσμους Τελάντερ δεν θέλει να του καταβληθεί σε δόσεις το ποσό που πρέπει να του καταβάλει ο Παναθηναϊκός, με τον Δανό να ζητάει κυρώσεις αν δεν εξοφληθεί μέσα σε 60 ημέρες.

Υπενθυμίζουμε πως η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών επιδίκασε το ποσό των 456.556 ευρώ στην προσφυγή του Ράσμους Τελάντερ κατά του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Δανός στόπερ δεν συμφωνεί με την αίτηση του τριφυλλιού για αποπληρωμή σε δόσεις και ζητάει σε μετρητά ολόκληρο το ποσό διαφορετικά να επιβληθούν κυρώσεις στην ομάδα ακόμη και με κατακύρωση αγώνα υπέρ αντιπάλων!

Ο δικηγόρος του Τελάντερ, Γιώργος Ζελιλίδης, ζητάει:

«Να διαταχθεί η αντίδικος ΠΑΕ να μου καταβάλει το ποσό των 456.556,02 ευρώ εν όλω καθαρά με το νόμιμο τόκο από την άσκηση της προσφυγής μου. Να επιβληθούν σε βάρος της αντίδικης ΠΑΕ οι ποινές που ορίζονται στο άρθρο 24 του Κώδικα Ιδιότητας Μεταγραφών. Και ειδικότερα, πλην των άλλων κυρώσεων, να επιβληθεί σωρευτικά σε βάρος της καθ΄ ης ΠΑΕ και η ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλων μέχρι την πλήρη εξόφληση της ανωτέρω απαίτησής μου από την αντίδικη ΠΑΕ».

Η υπόθεση θα συζητηθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο την Τρίτη, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η δικαίωση του Παναθηναϊκού και τους «πράσινους» να αποπληρώνουν τον Τελάντερ σε δόσεις.

Η.Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.