Παίζουν κανονικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή οι Βράνιες και Σιμόες! - liveefootball

Breaking

Παίζουν κανονικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή οι Βράνιες και Σιμόες!



Καλά νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα την προσεχή Κυριακή. 

Ο Ισπανός -εκτός από τον Κώστα Γαλανόπουλο που εξέτισε την ποινή του- θα έχει κανονικά στη διάθεση του και τους Ογκνιέν Βράνιες και Αντρέ Σιμόες που τελικά θα παίξουν.

Σήμερα το πρωί ο Μηνάς Λυσσάνδρου έστειλε έγγραφο σε όλες τις αρμόδιες αρχές και επικαλούμενος τη νέα διάταξη του άρθρου 7ν παράγραφος 8γ του νέου πειθαρχικού κώδικα σύμφωνα με το οποίο οι ποινές από κίτρινες δεν μεταφέρονται στην επόμενη περίοδο, ζήτησε τη… δικαίωση για να μπορούν να παίξουν Βράνιες-Σιμόες την Κυριακή.

 Το εν λόγω έγγραφο το κοινοποίησε σε Super League, ΕΠΟ και Πειθαρχικές Επιτροπές και αργότερα το μεσημέρι ήρθε απάντηση από την νομική υπηρεσία της ΕΠΟ στο έγγραφό του που επιβεβαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς του και καταλήγει ότι οι ποινές των δύο παικτών της ΑΕΚ δεν ισχύουν και δεν μεταφέρονται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο νέος πειθαρχικός κανονισμός δημοσιεύτηκε και ανέβηκε στο site της ΕΠΟ το Σάββατο και δεν υπήρχε χρόνος για να γίνει η απαραίτητη διευκρίνιση, ώστε να παίξουν αμφότεροι και με τον Παναιτωλικό, ενώ δεν υπήρχε χρόνος για τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.